TotoGaming vine în România –

TotoGaming vine în România -

Nu mai ai mult de așteptat. TotoGaming vine în România

Începând cu anul acesta TotoGaming va pătrunde și în piața de gambling din România. Compania a primit o licență de funcționare clasa I de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, licență activă de la 1 august 2023.

Hai și tu în cursa momentului. Află Cine e Toto și alătură-te campionilor. Te așteaptă o călătorie plină de distracție și mult fair-play. Sportul, Cazinoul și Jocurile Rapide sunt vedetele în Blockbusterul Destinația Campionilor.

Despre TotoGaming

TotoGaming este cea mai nouă apariție pe piața de gambling online din România. Proiectul a apărut în 2004, în Yerevan, Armenia unde operează atât online, cât și în retail.

Fondatorii brandului au adus cu ei experiența acumulată în cadrul Loteriei Naționale din Armenia. Actualmente, în TotoGaming lucrează peste 500 de tineri profesioniști, care contribuie la dezvoltare continuă și la oferirea unui mediu de joc sigur și captivant.

De ce TotoGaming?

Angajamentul, atitudinea de campion și o cultură a excelenței sunt toate în ADN-ul TotoGaming. Aceste atribute sunt scoase la lumină prin performanță, spargerea stereotipurilor și clișeelor care înconjoară industria de igaming din România. Compania dorește să promoveze competițiile de elită, responsabilitatea socială și excelența în sport, atât în Armenia, cât și în România și în următoarele destinații TotoGaming.

Rămâne să vedem următorii pași de campion și ce alte surprize a pregătit echipa TotoGaming în România.

Nu mai ai mult de așteptat. TotoGaming vine în România

Author: Gerald Garcia