Profitați de potențialul neexploatat de pe piețele emergente

Profitați de potențialul neexploatat de pe piețele emergente

Profitați de potențialul neexploatat de pe piețele emergente, în timp ce liderii jocurilor de noroc se unesc

Casino Life & Business Magazine este singurul partener media din România, al evenimentelor Eventus International.

De Eventus International

Cu un angajament neclintit față de excelență, Eventus International a organizat cu succes numeroase evenimente iGaming care servesc drept platforme pentru împărtășirea cunoștințelor, crearea de rețele și explorarea celor mai recente tendințe și tehnologii din industria jocurilor de noroc. Fiecare eveniment este organizat cu meticulozitate pentru a satisface nevoile și interesele specifice ale participanților săi, iar viitoarele GAME Greece, SPiCE Philippines și SPiCE Bangladesh prezintă acest angajament și adaptare.

Unirea industriei iGaming din Asia de Sud-Est

SPiCE Philippines | Clark, Philippines | 27 – 29 Septembrie 2023| Hilton Clark Sun Valley Resort

Seria extrem de populară SPiCE își extinde acoperirea în regiunea din Asia de Sud-Est Clark, Filipine, la cea de-a doua ediție anuală a SPiCE Philippines. Filipine se mândrește cu o piață dinamică a jocurilor de noroc, cu un apetit semnificativ pentru pariuri sportive, jocuri de cazinou și jocuri online. Cadrul său de reglementare oferă un mediu propice pentru creștere, făcându-l o locație privilegiată pentru operatorii de jocuri de noroc și părțile interesate pentru a explora noi oportunități de afaceri. Având loc într-o națiune insulară tropicală și prezentând vorbitori influenți, acest summit va oferi participanților perspective de neegalat despre cele mai recente tendințe, inovații și actualizări de reglementare care modelează peisajul jocurilor din Filipine.
Participați la SPiCE Philippines 2023 și înregistrați-vă astăzi la https://www.sportsbettingevents.com/spice-philippines

Expansiune în creștere pe piața jocurilor de noroc din Grecia

Gaming & Affiliate Marketing Event | Atena, Grecia | 19 – 20 Octombrie 2023 | Electra Palace Athens

Trecând granițele în frumoasa Mediterană, Atena, care este un simbol atemporal al istoriei, culturii și civilizației, găzduiește viitorul Eveniment Gaming & Affiliate Marketing 2023. Cu istoria sa bogată, peisajele uluitoare și scena de joc înfloritoare, ediția a treia anuală of GAME Grecia promite o experiență captivantă ca nimeni altul. Cuprinzând un spectru larg, inclusiv jocuri de cazinou, pariuri online, jocuri de loterie și multe altele, sectorul jocurilor de noroc din Grecia oferă oportunități ample. Acest summit prestigios prezintă o șansă unică de a câștiga un avantaj competitiv, de a extinde rețelele profesionale și de a rămâne în fruntea acestei industrii care evoluează rapid. Înregistrați-vă pentru a participa la GAME Greece 2023 și vizitați https://www.eventus-international.com/game

Îmbrățișând spiritul inovator al jocurilor Nordice

Scandinavian Gaming Show | Stockholm, Suedia | 2 – 3 Noiembrie 2023 | Hilton Stockholm Slussen

Stockholm este mai mult decât o destinație pitorească – este un centru de inovație, tehnologie și pricepere în jocuri. Fiind locul de naștere al unora dintre cei mai de succes dezvoltatori de jocuri și giganți tehnologici din lume, Suedia oferă fundalul ideal pentru cea de-a 5-a ediție anuală a Scandinavian Gaming Show. Datorită abordării sale avansate cu privire la reglementările jocurilor de noroc și a ecosistemului înfloritor al jocurilor de noroc, sistemul de licențiere al Suediei cuprinde diverse aspecte ale jocurilor de noroc, asigurând o industrie structurată și reflectă o abordare cuprinzătoare pentru limitarea activităților fără licență. În ciuda provocărilor cu care se confruntă, inclusiv menținerea unei rate ridicate de canalizare, Suedia pregătește scena pentru conversații strategice care vor spori eficiența reglementărilor și vor conduce industria înainte. Participanții se pot aștepta la o gamă dinamică de lideri din industrie, vizionari și inovatori, toți care converg pentru a explora cele mai recente tendințe și oportunități din lumea jocurilor de noroc.
Înregistrați-vă pentru SGS astăzi la https://www.eventus-international.com/sgs

Navigați la răscrucea Inovației și Oportunităților

iGaming Crossroads Summit | Tbilisi, Georgia | 4 – 5 Decembrie 2023 | The Biltmore Hotel Tbilisi

Ca capitală a Georgiei, Tbilisi este cunoscută pentru ospitalitatea sa caldă, reperele istorice și cultura bogată, precum și pentru intersecția dintre vechi și modern. Tbilisi oferă pânza perfectă pentru primul iGaming Crossroads Summit care urmărește să aprindă idei, să promoveze parteneriate și să propulseze industria iGaming către culmi necunoscute. Locația strategică, cu istoria sa bogată și atmosfera orientată spre viitor, adaugă un strat de inspirație care este obligat să modeleze conversațiile și colaborările care vor avea loc. Cu scopul de a depăși granițele tradiționale, iGaming Crossroads Summit va reuni o colecție diversă de perspective, tendințe și progrese care vor modela peisajul jocurilor din această regiune pentru anii următori. Asigurați-vă locul la iCS înregistrându-vă la https://www.eventus-international.com/ics

Proiectați-vă marca de jocuri de-a lungul continentelor

La toate cele trei evenimente, participanții pot aștepta cu nerăbdare programe pline de acțiune care acoperă un spectru larg de subiecte, inclusiv jocuri online, pariuri sportive, Esports, tehnologie AI și actualizări de reglementare organizate special pentru fiecare piață. Eventus International oferă oportunități de rețea de neegalat, precum și o gamă constantă impresionantă de vorbitori experți, discuții în panel și expoziții interactive.

La Eventus International, suntem foarte mândri de sinergia incredibilă pe care o realizăm prin parteneriatele noastre cu sponsorii și expozanții, care joacă un rol esențial în îmbogățirea experiențelor participanților noștri. Aceste colaborări sunt piatra de temelie a evenimentelor noastre, reunind lideri din industrie, inovatori și entuziaști pentru a crea o experiență captivantă și dinamică. Suntem mereu dornici să primim noi sponsori și expozanți care ni se alătură în această călătorie interesantă, contactați-ne astăzi pentru a fi sponsor, expozant sau partener la orice evenimente viitoare.

Alăturați-vă Eventus International în timp ce ne aventurăm în teritorii neexplorate, deblocând noi orizonturi în industria jocurilor de noroc. Înregistrați-vă astăzi la SPiCE Philippines, GAME Greece, Scandinavian Gaming Show și iGaming Crossroads Summit și duceți-vă călătoria jocurilor către noi culmi!

Profitați de potențialul neexploatat de pe piețele emergente, în timp ce liderii jocurilor de noroc se unesc

Author: Gerald Garcia