Parteneriatul cu MAGNUMBET

Parteneriatul cu MAGNUMBET

Parteneriatul cu MAGNUMBET – Un joc de echipă

De ce MAGNUMBET?

Reputația și integritatea brandului MAGNUMBET se reflectă în fiecare punct de interacțiune cu clientul și în fiecare decizie luată, două aspecte fundamentale pentru construirea încrederii și pentru stabilirea unei relații pe termen lung cu acesta. 

Cum am reușit? Am oferit consistență, în mod consecvent, prin oferte și bonusuri de calitate. Am fost sinceri în comunicare, evitând inducerea în eroare sau ascunderea informațiilor esențiale față de clienți. Ne-am asumat responsabilitatea erorilor de fiecare dată și am luat măsuri pentru corectarea situațiilor. Am valorificat feedback-ul clienților și am luat măsuri la sugestiile acestora.
Un istoric consecvent de comportament etic și de oferire a valorii adăugate clienților, a contribuit la construirea și menținerea unei reputații solide.
Desigur, MAGNUMBET nu este doar un brand, este o experiență și un angajament către un parteneriat bazat pe încredere și pasiune pentru acest domeniu. 
Parteneriatul cu MAGNUMBET este un mod eficient de a combina forțele pentru a pătrunde pe noi piețe sau pentru a consolida prezența în zonele existente. În acest parteneriat, MAGNUMBET oferă drepturi partenerului de a opera sub brandul său, de aceea partenerul trebuie să se angajeze să respecte standardele și regulamentele stabilite de MAGNUMBET.

Avantajele unui parteneriat cu MAGNUMBET includ:

1. Acces rapid pe piață – Partenerul poate lansa rapid activitatea având deja la dispoziție o platformă testată și recunoscută.
2. Suport și formare: MAGNUMBET oferă training și asistență permanentă.
3. Puterea brandului: Beneficiind de recunoașterea brandului, partenerul poate atrage mai ușor clienți.
4. Optimizarea financiară: Riscul financiar este distribuit, iar investițiile inițiale sunt mai mici.

Pașii către un parteneriat reușit cu MAGNUMBET

Acceptarea unui partener, în special într-un domeniu sensibil ca acesta, necesită o evaluare riguroasă. Iată pașii pentru acceptarea unui partener:
1. Preluarea solicitării - după ce un potențial partener exprimă interesul de a se alătura, echipa de dezvoltare preia solicitarea și face pre-evaluarea inițială. Verificăm informațiile de bază oferite de solicitant pentru a determina dacă acestea se potrivesc cu profilul dorit și stabilește o întâlnire preliminară pentru a discuta așteptările, întrebările și preocupările partenerului.
2. Evaluarea locației – echipa de dezvoltare va evalua locația propusă pentru a se asigura că se potrivește cu standardele și cerințele brandului.
3. Decizia comitetului de evaluare – după colectarea și analizarea tuturor datelor, un comitet se reunește pentru a decide dacă solicitantul ar trebui să fie acceptat ca partener. O evaluare corectă a locației, de exemplu, implică o combinație de cercetare de birou cu vizite la fața locului, de aceea uneori o decizie poate fii mai prelungită pentru că doar o decizie informată poate asigura succesul afacerii pe termen lung. 
4. Semnarea contractului – dacă solicitantul este acceptat, ambele părți semnează contractul de parteneriat, stabilind astfel termenii și condițiile colaborării. Odată semnat contractul, noul partener va trebui să participe la sesiuni de formare și să fie introdus în toate procedurile și practicile necesare pentru a opera în conformitate cu standardele brandului. După inițiere, se monitorizează performanța și conformitatea partenerului cu regulile și așteptările stabilite, asigurându-ne că relația rămâne productivă și conformă pe termen lung.

După acceptarea unui parteneriat, până la deschierea efectivă a agenției trebuie să avem în vedere: amenajarea locației; instalarea echipamentelor; stabilirea procedurilor operaționale; angajarea și formarea personalului, planificarea strategiei de promovare privind deschiderea oficială, etc. Este crucial să se acorde o atenție deosebită detaliilor și să ne asigurăm că toate aspectele legale și operaționale sunt acoperite înainte de deschiderea oficială a agenției.
Deschiderea și administrarea unei agenții de pariuri sub brandul MAGNUMBET îți poate aduce mai multe satisfacții, nu doar din perspectiva financiară. Parteneriatul cu MAGNUMBET te va ajuta să descoperi lumea fascinantă a pariurilor și filozofia care ne ghidează în alegerea deciziilor pentru a creea un spațiu perfect optimizat pasionaților de pariuri.
Primul aspect important pe care trebuie să-l ai în vedere când te gândeșți să-ți deschizi o agenție de pariuri, este acela că MAGNUMBET îți oferă în parteneriat cele mai eficiente terminale de pariuri care au la bază cea mai avansată tehnologie, mai ales în contextul actual, unde România se confruntă cu un deficit semnificativ de personal și cu o fluctuație mare de angajați. 

Terminalele MAGNUMBET – Autonomie și tehnologie avansată la indemâna jucătorilor

La MAGNUMBET, nu ne limităm doar la a oferi o gamă diversă de opțiuni de pariere. Ne străduim să îmbunătățim constant experiența jucătorilor.
Terminalul de pariuri MAGNUMBET este gândit să ofere o interfață rapidă și intuitivă, eliminând frustările legate de întârzieri și erori, pentru o experiență de pariuri fără bătăi de cap. Terminalele de pariere oferă autonomie totală, astfel jucătorii beneficiind de libertatea de a-și plasa singuri biletele, fără intermediari.
Interfața softului de pariere este ușor de utilizat, fiind gândită astfel încât să simplifice cât mai mult procesul de pariere. În acest mod, pariurile sunt plasate cu o rapiditate mai mare, iar jucătorii evită cozile, plasându-și biletul cu doar câteva atingeri de ecran. 

Eficiența și precizia terminalelor de pariuri

Ecranul terminalului de pariuri MAGNUMBET este proiectat să ofere utilizatorilor o experiență plăcută, prin detaliile tehnologice cheie care îl caracterizează:
– Echipat cu o tehnologie touch de ultimă generație, ecranul răspunde imediat la orice atingere, eliminând nevoia de apăsări multiple sau de așteptare.
– Terminalul de pariere beneficiează de un timp de răspuns ultrarapid, interacțiunile sunt procesate aproape instantaneu, asigurând o experiență fluidă și eficientă pentru jucător.
– Softul de pariere al terminalului este optimizat pentru a reduce la minimum timpul de încărcare și a oferi performanțe constante, prevenind astfel întârzierile sau blocările.
– Calibrarea ecranului este fină și precisă, oferind o acuratețe excepțională a touch-ului și evitând erorile sau acțiunile nedorite.

Cum realizezi spațiul perfect destinat pariurilor?  

Dacă dorești să oferi clienților cea mai bună experiență în domeniul pariurilor, este esențial să amenajezi spațiul potrivit. Pe parcursul amenajării, MAGNUMBET îți oferă o viziune detaliată pentru amplasarea și crearea în locație a zonei ideale.

TV WALL – inima experienței în zona de pariuri

Un tv wall trebuie să fie impresionant, de aceea recomandăm montarea unui număr cuprins între 8 – 12 televizoare pentru afișarea ofertei de pariuri LIVE, afișarea  extragerilor și a rezultatelor celor mai jucate loterii internaționale și nu în ultimul rând afișarea celor mai populare jocuri virtuale cum ar fi MAGNUM Rachetă și MAGNUM Six. De asemenea, asigurați-vă că dispuneți de un abonament TV adecvat pentru a difuza cele mai căutate evenimente sportive.
Amplasați mese și scaune în fața panoului TV, permițând clienților să urmărească evenimentele într-o atmosferă relaxantă.
Mobilierul ales trebuie să respecte standardul și estetica brandului MAGNUMBET pentru a asigura o experiență uniformă și de calitate.
Crearea unui spațiu care respectă aceste specificații nu doar că va atrage clienții, dar va oferi și o experiență premium, fidelizează clientela și menține percepția brandului MAGNUMBET.

Crearea unei casierii optime pentru pariuri

Pentru a asigura funcționarea corespunzătoare și conformă cu reglementările în acest domeniu, avem câteva recomandări esențiale pentru amenajarea casieriei destinate activității de pariuri în cadrul locației tale.
1. Pentru protecția angajatului, cât și a tranzacțiilor financiare casieria trebuie să fie închisă și securizată.
2. Casieria trebuie să fie suficient de spațioasă pentru a permite operatorului sau casierului să aibă suficient loc pentru plasarea biletelor de pariuri, pentru stocarea și servirea băuturilor oferite în regim de protocol.
3. Pentru o productivitate maximă și o interacțiune plăcută cu clienții, casieria trebuie să ofere și un mediu plăcut din punct de vedere estetic. De aceea, trebuie să asigurați un design care reflectă profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de MAGNUMBET, garantând în același timp și o atmosferă primitoare pentru clienți.

Crearea unei atmosfere optime pentru maximizarea vânzărilor
Pentru a reuși în lumea pariurilor, uneori nu este suficient să avem cele mai bune oferte sau cele mai performante terminale. Succesul se ascunde în detaliile care compun o atmosferă perfectă pentru clienții noștri. 

3 aspecte pentru obținerea succesului

1. Ambianța sonoră – O muzică de fundal, difuzată în surdină are un impact semnificativ asupra comportamentului și stării emoționale a clienților care ajută la creșterea timpului de ședere crescând astfel șansele către succes ale sălii de jocuri. În general, muzica este folosită pentru a estompa zgomotele de fundal, cum ar fi conversațiile clienților, creând astfel un mediu mai intim. Muzica liniștită și relaxantă (ambientală) poate reduce stresul, astfel evitând reacțiile violente ale clienților. Așadar, atunci când este selectată și utilizată corect, muzica ambientală poate juca un rol esențial în influențarea comportamentului clienților într-un mod pozitiv.

2. Mediul sensorial – Un spațiu curat și proaspăt poate influența pozitiv starea de spirit a clienților. Investește în soluții de purificare și parfumare a sălii. Întotdeauna o zonă de pariuri impecabilă inspiră încredere și profesionalism.

3. Personalul angajat – cheia succesului în vânzări.

Este esențial ca fiecare angajat să cunoască ofertele, bonusurile și promoțiile MAGNUMBET. Doar un operator/casier bine instruit și serviabil poate ajuta la creșterea vânzărilor. 

Suportul operațional după deschiderea oficială

Suportul operațional oferit partenerilor după deschiderea unei agenții este esențial pentru a asigura funcționarea fluidă și conformă a afacerii.
1. Formarea continuă: ne asigurăm că personalul partenerului este la curent cu produsele, serviciile și politicile companiei, oferind sesiuni periodice de formare.
2. Asistență tehnică: oferim suport tehnic pentru orice problemă legată de software sau alte aspecte hardware.
3. Managmentul relației cu clientul – rezolvarea plângerilor, feedback etc.
4. Controlul calității – realizăm evaluări periodice și vizite de control pentru a verifica respectarea standardelor și a calității serviciilor.
5. Suport juridic – oferim asistență în aspecte legale.
6. Comunicare constantă – oferim o linie de suport pentru toate problemele sau provocările care apar prin serviciul de call center 24h din 24 și 7 zile din 7.
7. Dezvoltare și inovație – ținem partenerii la curent cu noile produse, servicii sau inovații, asigurându-ne că sunt pregătiți să le pună la dispoziția clienților.

În concluzie, fiecare detaliu contează, iar toate aceste aspecte amintite mai sus, alcătuiesc atmosfera perfectă care va transforma o simplă vizită într-o experiență memorabilă și loialitatea clientului față de agenția pe care ai deschis-o în parteneriat cu MAGNUMBET.

Vrei să fii partener MAGNUMBET? Lasă un mesaj la adresa partener@magnumbet.ro și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Author: Gerald Garcia