Betting Frenzy își pierde licența de jocuri de noroc în România

Betting Frenzy loses Romanian gambling licence

Betting Frenzy loses Romanian gambling licence

Betting Frenzy pierde licența de jocuri de noroc din România din cauza neîndeplinirii obligațiilor de plată și declarare.

Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din România, ONJN, a anunțat revocarea licenței de jocuri de noroc a operatorului de sloturi Betting Frenzy SRL. Acesta a spus că operatorul nu și-a îndeplinit obligațiile de plată și declarare, nedeclarând sau plătind 3,20 milioane lei (650.000 de euro) datorate în taxe pentru jocuri de noroc.

Autoritatea de reglementare a spus că operatorul nu a furnizat, de asemenea, documentele corecte pentru obligațiile sale de plată. În urma retragerii licenței, operatorul este în continuare obligat să efectueze plata datorată. Are dreptul de a contesta hotărârea în termen de 30 de zile.

Între timp, ONJN a adăugat cinci site-uri de jocuri de noroc online pe lista sa neagră de operațiuni fără licență. Acesta a adăugat Ice-casino34.com/ro, Ps3838.com, Carscor.com, Romaniarandom.com și Pozeledevinrealitate.com. ISP-urile trebuie să blocheze accesul la site-urile aflate pe lista neagră în termen de 48 de ore de la notificarea cu privire la adăugarea unui site. România și-a creat lista neagră în 2015 înainte de reglementarea jocurilor de noroc online în 2016.

Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din România a revocat și licența operatorului de sloturi Goldprest Impex SRL din cauza neplătirii integrale a taxei de licență. Comitetul de Supraveghere a Jocurilor de Noroc a lansat o investigație în mai multe probleme și a constatat că se datorau taxe restante.

Citiți și știrile de AICI.

Author: Gerald Garcia