Barcelona va găzdui ICE începând cu 2025

Barcelona va găzdui ICE începând cu 2025

Barcelona

Barcelona, ​​după un proces competitiv amplu și detaliat de șase luni, a fost confirmată ca oraș gazdă pentru ICE și iGB Affiliate din 2025.

În urma unui proces competitiv amplu și detaliat de șase luni, care a implicat Barcelona, ​​Londra, Madrid și Paris, Clarion Gaming a anunțat că din 2025, Barcelona va fi partener ca oraș gazdă pentru ICE și iGB Affiliate. Contractul inițial de cinci ani acoperă perioada 2025-2029 (inclusiv). Primele ediții ale ICE și iGB Affiliate care vor avea loc la Fira de Barcelona cu o capacitate de 240.000 mp se vor desfășura în perioada 20-22 ianuarie 2025.

Decizia a fost susținută de Consiliul Consultativ ICE, care cuprinde o serie de mărci internaționale majore active atât în ​​jocurile online, cât și land-based.

Procesul de selecție, care a inclus o evaluare a peste 30 de variabile, vizite la locații, prezentări ale orașelor și negocieri detaliate, a fost condus de o agenție internațională independentă cu experiență vastă în spațiul de căutare a evenimentelor și locației. Procesul a luat în considerare toate aspectele participării, expunerii și organizării celor două evenimente, în plus față de factorii strategici pe termen mai lung care influențează dezvoltarea ICE și iGB Affiliate.

BarcelonaAlex Pratt

Anunțând decizia Alex Pratt, Managing Director la Clarion Gaming, a declarat: „Aș dori să deschid înregistrând mulțumirile mele către grupul nostru de părți interesate din industrie la nivel mondial, care au reprezentat toate sectoarele cheie ale jocurilor de noroc și zonele geografice reprezentate la ICE, pentru înțelegerea lor și contribuții la procesul de selecție; către cele patru orașe preselectate pentru ofertele foarte profesionale și impresionante; și agenției noastre independente pentru crearea și supravegherea fiecărui detaliu în fiecare etapă a procesului.
Aceasta a fost o activitate complexă, condusă de clienți. Procesul ne-a permis să identificăm orașul despre care clienții noștri cred că este cel mai bine echipat pentru a fi partenerul nostru strategic pentru viitor și este capabil să găzduiască două evenimente de talie mondială care răspund nevoilor companiilor de toate dimensiunile și locațiile din fiecare parte a jocului. și Comunitatea ICE.
Oferta de succes a Barcelonei a fost remarcabilă prin amploarea facilităților sale de clasă mondială, infrastructura de ospitalitate remarcabilă, logistică, rentabilitatea investiției pentru clienții noștri și capacitatea de a se extinde. Prin crearea unui parteneriat progresiv care cuprinde industria internațională, Fira de Barcelona și părțile interesate publice și private din Barcelona, ​​Catalonia și Spania, avem o oportunitate uriașă de a crea o moștenire importantă pentru viitor.”

În plus, ca parte a acestei analize detaliate, Clarion Gaming a anunțat și relocarea evenimentului lor iGB Live de la Amsterdam la Londra în 2025.

„În numele Clarion Events, aș dori, de asemenea, să mulțumesc echipei ExCeL London pentru sprijinul acordat în ultimii 12 ani. ExCeL London a oferit un mediu în care atât ICE, cât și iGB Affiliate au putut să se dezvolte, să răspundă nevoilor de afaceri ale părților interesate și să crească în statutul de două dintre cele mai importante evenimente live din sectoarele lor respective. Rămânem angajați față de ExCeL Londra ca o destinație excelentă și așteptăm cu nerăbdare să aducem iGB Live la Londra în iulie 2025 pentru a continua această moștenire și pentru a oferi fundalul perfect pentru viitorul acestui eveniment cu creștere rapidă într-un teritoriu cheie pentru jocuri.
Acum, acest proces este finalizat, concentrarea noastră exclusivă este pe continuarea poveștilor de succes ale ICE și iGB Affiliate în parteneriat cu părțile interesate internaționale și să oferim o experiență uimitoare la Londra în 2024.”

ICE și iGB Affiliate vor fi singurele evenimente majore care au loc în Barcelona în perioada ianuarie, contribuind astfel la crearea unei locații exclusive și a experienței orașului atât pentru expozanți, cât și pentru participanți. Clarion Gaming a rezervat un total de 40.000 de nopți de hotel în săptămâna ICE 2025.

Clarion Gaming va ține toate părțile interesate la curent cu o serie de comunicări lunare, începând din septembrie 2023.

Citiți și știrile de AICI.

Author: Gerald Garcia