ADMIRAL BET, o tranziție de rebranding pentru serviciile de pariere

ADMIRAL BET, o tranziție de rebranding pentru serviciile de pariere

ADMIRAL BET

ADMIRAL BET reprezintă o tranziție de rebranding pentru produsele și serviciile de pariere, prin care se conturează o nouă identitate care reflectă angajamentul față de excelență.

NOVOMATIC România și-a surprins clienții și partenerii în cea de-a XV-a Ediție Entertainment Arena Expo cu lansarea și prezentarea unui nou brand de pariuri sportive.

ADMIRAL BET reprezintă o evoluție naturală a valorilor și expertizei sale, construite pe o fundație solidă – TIP & CASH, împreună cu o experiență de peste opt ani pe piața românească de pariuri sportive.

‘Prin conceptul său de brand, ADMIRAL BET pune la dispoziție o gamă diversificată de servicii și produse, exploatate atât în agențiile proprii, cât și în cele partenere. Obiectivul este de a fi alături de clienți în orice context, asigurându-ne că experiența lor cu ADMIRAL BET este fluentă și coerentă.”, a declarat Valentin – Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Ca prim pas în acest demers de rebranding, echipa ADMIRAL BET a fost prezentă în cadrul EAE 2023, în perioada 5 – 7 Septembrie 2023, la standul NOVOMATIC, pentru a prezenta noul concept partenerilor.

Noua entitate devine, astfel, noua identitate de pariuri sportive a companiei, reflectând pasiunea pentru sport, angajamentul față de experiența clienților și profesionalismul în relațiile cu partenerii.
Alegerea de a colabora cu o marcă consacrată, oferă partenerilor certitudinea unei investiții bine direcționate, soluții complete pentru angajați, strategii de branding și inițiative de marketing testate.

Citește și știrile de AICI.

Author: Gerald Garcia