7777 gaming se extinde în România prin NetBet

7777 gaming

7777 gaming

7777 gaming se extinde în România cu NetBet – una dintre mărcile de jocuri online preferate din lume, cu o experiență vastă pe piața din România.

7777 gaming se extinde în România cu NetBet – una dintre mărcile de jocuri online preferate din lume, cu o experiență vastă pe piața din România, oferind cazinouri online, cazinouri live, pariuri sportive și live, loto, poker și multe altele. Jocurile 7777 sunt disponibile pe NetBet cu peste 50 de jocuri certificate pentru piața din România.

Comentând despre parteneriatul nou stabilit, Larisa Karaboycheva, Account Manager la 7777 gaming a declarat: „Cu mai mult de 20 de ani de experiență în industria iGaming, NetBet a fost recunoscut ca o organizație emblematică care operează pe piețele foarte reglementate din întreaga lume. Suntem mândri că jocul 7777 este disponibil în România cu NetBet, în special cu conceptele noastre de joc inovatoare și palpitante, certificate pentru această piață dinamică și emergentă.”

Horia Valuch, COO la NetBet România a comentat: „Misiunea NetBet este de a oferi clienților săi cea mai bună experiență de cazinou online, iar portofoliul de concepte de joc interesante ale 7777 gaming se aliniază perfect cu acesta. Jocurile de cazinou online ale 7777 gaming vor oferi utilizatorilor noștri un mediu prietenos și o experiență de încredere pe care o caută și se bucură pe site-ul nostru. Suntem încântați să împărtășim mai multe informații despre feedback-ul jucătorilor, despre care credem că va fi dincolo de incitant.”

Jocurile 7777 se concentrează pe integrarea conceptelor inovatoare de joc în jocurile sale de cazinou, prin inovarea scenei cu următoarele caracteristici: Elemente de gamification, Runde bonus interactive, Povestiri și teme, Funcții multiplayer și sociale, precum și Mecanici bazate pe abilități. 7777 gaming oferă un portofoliu diversificat, potrivit pentru o gamă largă de jucători și piețe.

Jocurile certificate ale companiei din România se numără printre titlurile cu cele mai bune performanțe din portofoliul bogat de cazinouri al 7777 gaming, precum Sea of ​​Treasures, Jinn, Greenhats’ Jackpot, Fortunes of Rome, Cash 100 și cele mai recente concepte inovatoare – Club Mr. Luck și Zeus Quest.

Compania intenționează să stabilească oportunități de afaceri interesante cu mărci progresiste care caută conținut de cazinou online de încredere și personalizat în România.

Citiți și știrile de AICI.

Author: Gerald Garcia